Založ si blog

Pozor , Pozor ! Peter Pellegrini a „jeho pravidelné“ povinné očkovanie seniorov

Kde bolo tam bolo, kde sa vodka s bromhexinom predávala a piesok sa z NDSky kradol, bol raz jeden jamkatý ňuňuňu chlapec s jamkami krásnymi ako dva mesiačiky.

 

Odchovaný bol na Vážneho mohutnej hrudi spolu s mýtnym tendrom, na štátny cecok roky pevne prisatý, za Roba Veľkého na výslnie poslaný. Rád by spravil harakiri keby chudák mohol, no nemohol nič, tak sa radšej naučil jazdiť na traktore,pilotovať lietadlo a kosiť krovinorezom. Dnes sa hlási ako HLAS, no skôr by mal seniorov obliať z neho mráz, pretože Vás veru očkuje,to chodí mu po rozume…..podľa % v prieskume.

 

Nuž keď sa náš chrumkavý Peťko v auguste 2020 vyjadril jednoznačným ÁNO za  povinné očkovanie rizikových skupín, myslel najmä tých cez 800 000 dôchodcov, ktorí sú najviac ohrození. JEDNOZNAČNE ÁNO.

Keď sa ale ešte chrumkavejší a skoro 21% obdarený jamkatý Peťko dozvedel, že drvivá väčšina jeho fanúšikov z radov seniorov a aj voliči ZDER SD a ĽSNS sú zásadne proti povinnému očkovaniu, zrátal si včera dve a dve dokopy a prišiel s ráznym vyhlásením. Priam štátnickým harakiri 🙂 To predtým bol VRAJ HOAX…všetko je inak, odvolávam čo som povedal a prikazujem čo som nepovedal…teda vlastne „určite nie som za povinné očkovanie na Slovensku“….to je kráľ tento náš Pelle, fičúr jeden….kto sa v tom má vyznať,hmmm,…tak si to vypočujme ešte raz:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=yvUJC3eJS3s

…juj, tak najprv „napichať tých bezbranných dôchodcov nejakým neznámym sajrajtom“…a potom už zásadne nie?…..To je celý Peťko, a celý HLAS….raz tak, a potom onak….keď vtáčka lapajú pekne mu spievajú. A že sa Pelle mal od koho učiť by vám vedel rozprávať jeho vzor Robko Ficko.

Takže milí seniori, vážené panie a páni, Vy naša riziková skupina…to že Vás raz chce a raz nechce povinne očkovať  sa nazýva tzv. pravidelné „očkovanie“ pre opätovný prístup ku korytu…Pelle a jeho HLASoSMER banda Vás kvôli hlasom PRAVIDELNE očkujú už dlhé roky…sľubovanými dôchodkami od roku 2010, diaľnicou do KE tiež od r.2010…namakaným štátnym IT za miliardu, keď VRAJ nemusíte na žiadne úrady…očkovalo sa novými nemocnicami, aby sa bolo kde o Vás postarať,no z očkovania tohto druhu bolo len to búranie, očkovalo sa kadečím …vždy a všade..PRAVIDELNE a OKÁZALE.

 

Dnes a zajtra keď budú opäť pri korýtkach bude opäť povinné nielen očkovanie…ale aj povinné skladanie sa z daní a dôchodkov na zlaté tehličky Kičurov, činčilové kožuchy ďalších Jankovských , na haciendy koksových ministrov a na štetky premiérov.

 

To je ten Peťko a HLAS….opäť ..raz tak…a inokedy inak zas,

no a potom nedaj mu vo voľbách hlas, keď ťa opäť podrazí, ako taký fas.

 

PS: očkovanie má byť a aj bude dobrovoľné, no tá hystéria okolo je maximálna (ako keby tu niekto riešil tu A4 možných vedľajších učinkov vakcíny na osýpky, ktorou sa POVINNE očkujú už deti od konca 70tych rokov). Hmmm, ktovie prečo už komunisti nezriadili fond na odškodnenie takýchto ľudí a ktovie prečo to tiež nespravil dávno ZDER SK (týmto pozdravujem aj gaučíkového revolucionára Blahu alias Jakobína mydliča)

 

 

 

26. 8. . . . . „Čierny deň“ v dejinách Slovenska milí seniori a dôchodcovia. . .

27.08.2020

……..to je totálny masaker priatelia…dôchodcovia…seniori….toto čo sa udialo je neskutočné……… ….včera táto slniečkárska vláda toho Trnavského šaša schválila 13.ty dôchodok v priemernej výške cca 215 EUR na jedného dôchodcu a vyplatí takmer 307 miliónov EUR…..dnes v tento deň ste sa vy , naši rodičia, stari [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 6775x
Priemerná čítanosť článkov: 3388x

Autor blogu

Kategórie